آکاایران:
به گزارش «پرشین خودرو»، به علت ارتفاع زیاد و بارندگی فراوان، آبشارهای دره های منطقه اخلمد در ماه های ابتدایی سال، دارای بیشترین مقدار آب و زیبایی فریبنده ای است. زمین و رسوبات این منطقه به دلیل فسیل های آمونیت متعلق به اواخر دوران ژوراسیک است.
دره اجنه - شهرستان چناران - مجله تصویر زندگی - آکادره اخلمد,روستای اخلمد ,دره اجنه ,دره اجنه چناران ,شهرستان چناران ,دیدنی های چناران ,طبیعت چناران, جاذبه های چناران, جاذبه های ایران, دیدنی های ایران, طبیعت ایران, طبیعت زیبای ایران , دیدنی های خراسان رضوی
آکاایران: دره اجنه
به گزارش آکاایران: اخلمد یکی از زیباترین مکان های ایران زمین و دارای قدمت چند هزار ساله است که از نظر لغوی اسمی فارسی و نام دهی در نزدیکی مشهد است و بر اساس حدس یک تاریخدان، موقع تهاجم اعراب به خطه خراسان مردمان این ناحیه به این محل پناه می بردند و سرداری عرب به نام خالد مامور فتح این دره بوده که مردمان این دیار، هرگاه سربازان خالد را می دیدند، فریاد می زدند خالد آمد خالد آمد و به تدریج اسم این دره به اخلمد یا اخلومد مبدل گشته است.
پرشین خودرو
توصیه های سفر -